SI MARXES DE VIATGE, NO DESCUIDIS LA SALUT!

Un viatgeviatges exigeix sempre una preparació acurada, que inclogui una correcta informació sanitària del país de destinació, així com dels riscos i les precaucions que cal prendre per gaudir-ne amb bona salut.  Abans de viatjar a un país considerat de risc per a la salut, convé fer una consulta a una unitat especialitzada en salut internacional.

En el Serveis de Salut Internacional del PROSICS us assessoraran sobre les mesures sanitàries que cal prendre en aquests països i us administraran les vacunes corresponents, d’acord amb la vostra destinació. Moltes d’aquestes unitats especialitzades, a més, atenen les persones que, un cop han tornat del viatge, manifesten algun problema de salut que hi pugui estar relacionat.

Podeu demanar hora per internet i, també, a través dels telèfons 93 326 89 01 i 902 111 444.

Les unitats de salut internacional

L’ICS disposa de nou unitats de salut internacional arreu del territori: Vall d’Hebron-Drassanes, Metropolitana Nord, Bellvitge, Baix Llobregat Centre, Anoia, Bages-Berguedà, Osona, Terres de l’Ebre i Lleida. La unificació de la cita prèvia de salut internacional facilita l’accés a qualsevol d’aquestes unitats, que tenen diferents disponibilitats de dates i hores. D’aquesta manera, cada viatger pot escollir a quin centre vol demanar visita, d’acord amb les seves necessitats i independentment de la seva àrea de residència.

Com ja sabeu, des de l’any 2013, l’ICS compta amb el Programa de salut internacional (PROSICS), que va néixer amb l’objectiu d’integrar les unitats existents al territori i la seva expertesa en els àmbits de l’atenció i la vacunació del viatger internacional i de l’atenció a patologies importades. Recentment, la Unitat de Salut Internacional de l’Hospital de Santa Caterina de Salt, gestionada per l’Institut d’Assistència Sanitària, s’ha incorporat al PROSICS.

Anuncios
Esta entrada fue publicada en NOTÍCIES-CAT y etiquetada , , , , , . Guarda el enlace permanente.