Les malalties emergents, a debat a Lleida

Imatge050115

El Centre de Vacunacions Internacionals Eixample-PROSICS Lleida de l’ICS i la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat de l’Ajuntament de Lleida van organitzar tres tallers sobre la Malària i l’Èbola adreçats als membres dels col·lectius migrants de la ciutat, amb l’objectiu de donar a conèixer pautes d’higiene, seguretat i salut per a prevenir i detectar aquestes malalties.

Els tallers que es van organitzar els dies 18 i 20 de desembre de 2014, van tenir lloc al Centre Cívic del Centre Històric de Lleida:

Malalties emergents: la Malària i l’epidèmia de l’Èbola a l’Àfrica Occidental. Pautes i prevencions en un viatge. Taller adreçat al públic en general.

Malalties emergents: Malària i maternitat. Taller adreçat a dones embarassades i mares.

Malalties emergents: Malària i infants. Taller adreçat a mares i infants entre 5 i 12 anys.

Amb més de 60 persones provinents de diferents col·lectius de Gàmbia, Senegal, Mali, Mauritània, Costa Marfil, Guinea Conakry, Guinea i Nigèria que van participar en els tallers sobre “Malalties Emergents- Malària i Èbola, l’objectiu d’aquests va ser difondre informació sobre les malalties emergents a les persones que viuen a Lleida i que viatgen als seus país d’origen, amb la finalitat de donar pautes de com viatjar amb les millors condicions de salut i seguretat i saber valorar, a la tornada, quins són els símptomes per poder detectar i tractar al més aviat possible les malalties tropicals que no són habituals a la ciutat.

El Centre de Vacunacions Internacionals de l’Eixample-PROSICS Lleida i l’Ajuntament de Lleida valoren positivament les formacions realitzades i d’acord amb la demanda dels col·lectius, a partir del mes de març de 2015, es continuaran aquests tallers en el marc de les diferents associacions, específicament adreçats a dones i infants, com a grups més vulnerables.

Anuncios
Esta entrada fue publicada en NOTÍCIES-CAT y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.